We zijn uiterst tevreden over onze werkrelatie met hen. Ze hanteren een goede prijs-kwaliteitverhouding en de op- en afbouw is altijd tip top in orde, net als de bediening. Ze zorgen er gewoon voor dat het geregeld wordt. Ik houd van korte lijnen en duidelijkheid. Met Party Flavours heb ik hierin echt de juiste partij gevonden.

Abdij Rolduc

Mobiele bierbars voor Rolduc in Kerkrade

Voor een feest in de abdij Rolduc te Kerkrade hebben we een aantal barren geplaatst. Twee halfronde bierbars, beide overdekt met tent en koelkast. Ook nog een volledig ronde bierbar met maar liefst vier koelkasten.

Nadat de barren waren opgezet ademde de plek een idyllische sfeer uit. Het was gewoon een plaatje op een toplocatie, waar de arrangeur en hoofd van de bediening Robbie Bouwens verguld mee was. De plaatsing van de schitterende bars kwam in deze setting helemaal tot zijn recht in de binnenplaats en tuin van dit rijksmonument. Het is niet de eerste keer dat Robbie Bouwens zijn wensen laat invullen door Party Flavours.

Ook mobiele bar(s) huren?

Wilt u ook uw evenement fraai aankleden? Heeft u meerdere barren nodig of heeft u de wens om eens met een expert te overleggen hoeveel barren u precies nodig heeft in verhouding met het aantal gasten? Neem gerust contact met ons op!