Party Flavours heeft onze verwachtingen overtroffen. Mede door de cocktailbar was het event een groot succes. De op- en afbouw van de bars is vlekkeloos verlopen. Dat was ook iets wat we benadrukt hadden. In het beursgebouw worden regelmatig events gehouden en een strakke planning in de op- en afbouw is dan heel wenselijk. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik uiterst tevreden ben over de dienstverlening.

Hoppe

Cocktailbar voor Hoppe

De Hoppe food group maakt koekjes en zoutjes en kon voor hun evenement op 28 mei in de Sugar City Factory aan de Haarlemmerstraatweg in Halfweg dus prima voor versnaperingen zorgen. De locatie, een evenementenhal, gevestigd in een voormalig suikerfabriek bood mogelijkheden voor een uniek samenzijn. Eerder werden er namelijk al auditierondes van The Voice opgenomen in de Sugar City Factory.

Hoppe was op zoek naar een sfeervolle cocktailbar met krukken waarbij ze ook nog een ander verzoek hadden: of we er ook voor konden zorgen dat de cocktailbar vooraf bedrukt was. Geen probleem want dat is iets wat we ook kunnen verzorgen voor je. Uiterst tevreden kijkt Corné van Vuren nu op het event terug.

Wilt u ook een event gaan organiseren en geïnteresseerd in onze cocktailbars met bedrukking en led verlichting? Bel ons op telefoonnummer 024-66 30 318
Wij kunnen de volledige verzorging voor onze rekening nemen!

Ook zo’n mooie cocktailbar huren?

Heeft u interesse in het huren van een cocktailbar met led verlichting en voorzien van bedrukking? Neem contact met ons op en we zullen u graag te woord staan!