De beursbar was echt een eye-catcher op onze stand. En het was ook fijn dat PartyFlavours de volledige verzorging voor zijn rekening kon nemen. Er gaat namelijk altijd veel tijd in het deelnemen aan een beurs.

Digital Guardian

Beurs bar voor Digital Guardian

Digital Guardian is een digitaal bedrijf en was op zoek naar een opvallende beursbar die een moderne uitstraling had. In samenspraak met Digital Guardian hebben we toen gekozen voor een lange beursbar met led verlichting in combinatie met moderne witte barkrukken. Onze beursbar is modulair opgebouwd en dus altijd op maat te maken. En de led verlichting zorgt, zoals je kunt zien, voor een moderne uitstraling.

Wat hebben we verzorgd

We hebben gezorgd voor het transport, de opbouw, de aankleding en de afbouw van de complete beursbar. Hierbij hebben we in onze planning ook rekening gehouden met de tijden voor de opbouw en de afbouw. De opbouw moest verzorgd worden tussen 7.30 en 17.00 uur waarbij we maar 2 uur op het terrein mochten komen. Hetzelfde gold ook voor de afbouw.

Ook een mobiele beursbar huren?

Heeft u interesse in het huren van een beursbar? Waarbij we de volledige verzorging voor onze rekening nemen? Neem contact met ons op en we zullen u graag te woord staan!