Vorige Volgende

Barpersoneel - PartyFlavours Shakers

Cocktailcatering op iedere gewenste locatie in Nederland & België

The PartyFlavours Shakers verzorgen cocktailcatering en show entertainment tijdens beurzen, feesten en evenementen. In overleg met u als opdrachtgever verzorgt PartyFlavours alle benodigdheden voor een professionele cocktailbar en cocktails tijdens uw festiviteit.

Cocktailbar op locatie

Voor een professionele mobiele cocktailbar en cocktailcatering op locatie naar keuze zijn er verschillende mogelijkheden. Op aanvraag kunnen wij een cocktailbar arrangement op maat voor u samenstellen.

Mobiele witte cocktailbar + LED-verlichting

Cocktailcatering op locatie

Betreffend cocktailcatering heeft u als opdrachtgever een tweetal opties: Ofwel wij factureren de cocktails op nacalculatie, ofwel u koopt de dranken af. Factureren op nacalculatie houdt in dat wij gedurende uw evenement alle genuttigde dranken tellen en na afloop wordt enkel de daadwerkelijk geschonken drank in rekening gebracht.

Bij de dranken op afkoop wordt van tevoren een vast bedrag afgesproken per gast, waarvoor uw gasten onbeperkt gebruik mogen maken van het aangeboden assortiment. De keuze die u maakt hangt af van bijvoorbeeld de duur, het tijdstip en de gelegenheid van uw evenement.

Meer weten?

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken. Neem dan vrijblijvend contact op met de onderstaande gegevens. U kunt ook gebruik maken van het online contactformulier.