Vorige Volgende

Drankencatering - Cocktail Menu

Cocktails en mobiele cocktailbars voor elke gelegenheid

The PartyFlavours Shakers verzorgen stijlvolle cocktails tijdens beurzen, personeelsfeesten, recepties en publieksevenementen. Cocktail consumpties worden vers bereid en direct geserveerd op locatie naar keuze.

Op verzoek maakt PartyFlavours uw cocktail naar keuze!

1. Cocktail Amsterdammertje

cocktailmenu

Een makkelijk drinkbare, frisse en fruitige longdrink opgebouwd uit een harmonieuze combinatie van Bols Jonge Jenever, cranberrysap en perziklikeur met een tikje limoen.

Cocktail recept

2. Cocktail Vanilla-Berry Crush

cocktailmenu

Het vleugje vanille in deze aardbeiendrank maakt er een perfecte combinatie van. De avonturiers onder ons kunnen de vanille vervangen door een halve theelepel balsamicoazijn.

Cocktail recept

3. Cocktail Caipinevra

cocktailmenu

Een braziliaanse cocktail met een Nederlandse touch; de aromatische bite van Bols Genever maakt deze cocktail sterk, aromatisch en toch fruitig van smaak.

Cocktail recept

4. Cocktail Dutch Cosmopolitan

cocktailmenu

Dit drankje is bekend van de televisieserie `Sex and the City`! Geniet van het sublieme evenwicht tussen Bols Jonge Jenever, de citroen- & sinaasappelnoten van Bols Triple Sec en het cranberrysap.

Cocktail recept

5. Cocktail Corenwyn Alexander

cocktailmenu

Creëer de ultieme dessertcocktail met deze fluwelige mix van mout, melk en pure chocolade.

Cocktail recept

6. Cocktail Bols Mojito

cocktailmenu

Dit drankje is een van de meest populiare drankjes ooit. De rijke smaak van Bols Genever combineert fantastisch met de munt en creëert een frisse, zoetzure mix.

Cocktail recept

7. Cocktail Dutch and Butterscotch

cocktailmenu

Deze bitterzoete Manhatten met een pittige twist combineert de moutsmaak van Bols Corenwyn met het rijke aroma van karamel.

Cocktail recept

8. Cocktail Cherry Mojave

cocktailmenu

Dit is het zusje van Mojito, een iets verfijndere variant met echte kersen en Bols Cherry Brandy.

Cocktail recept

9. Cocktail The Holland House

cocktailmenu

Deze droge, complexe en sterke cocktail werd in de 19e eeuw al met Genever gemaakt, als huisdrankje van destijds een van New York's beste cocktailbars. The Holland House

Cocktail recept

10. Cocktail Pina Colada

cocktailmenu

Volgens overlevering werd de cocktail Pina Colda in 1954 bedacht door een barman uit San Juan. Het is dan ook de nationale drank van Puerto Rico.

Cocktail recept

Meer weten?

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken. Neem dan vrijblijvend contact op met de onderstaande gegevens. U kunt ook gebruik maken van het online contactformulier.