Vorige Volgende

Bar Reclame

Mobiele bar voorzien van uw bedrijfsreclame, logo of slogan

Een professionele mobiele ronde bar voorzien van bedrijfsreclame is zeer geschikt voor communicatie met klanten en relaties tijdens beurzen of evenementen. In overleg met u als organisator organiseert PartyFlavours een full service mobiele bar op locatie naar keuze.

Full Bar Services

PartyFlavours Bar Serivces houdt in dat u de volledige organisatie van een mobiele bar inclusief drankencatering en barpersoneel op locatie naar keuze aan PartyFlavours kan over laten.

Promotiemateriaal

In overleg organiseert PartyFlavours bedrijfsreclame op bijvoorbeeld een mobiele bar. Daarnaast zijn er mogelijkehden voor posters, menukaarten, bekers of servetten. Er is een grote diversiteit aan materialen en mogelijkheden. Van zeer eenvoudig design tot zeer luxe design.

Maatwerk

Vaak hebben wij te maken met maatwerk. Voor maatwerk vragen wij u telefonisch contact met ons op te nemen, zodat wij u advies op maat kunnen geven.


Meer weten?

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken. Neem dan vrijblijvend contact op met de onderstaande gegevens. U kunt ook gebruik maken van het online contactformulier.