Vorige Volgende

Bar Arrangementen

Mobiele bars en drankencatering tijdens beurzen, feesten en evenementen

PartyFlavours Catering is een ervaren drankencateraar. We zijn gespecialiseerd in bar arrangementen, cocktailcatering en fruitdranken fomules. Voor kleine of grote festiviteiten kunt u een beroep doen op de jaren lange ervaring van PartyFlavours Drankencatering.

Cocktailcatering

Stel zelf uw cocktailpakket samen door gebruik te maken van het online cocktailmenu.
PartyFlavours Cocktailcatering is een ervaren cocktailcateraar gespecialiseerd in cocktailbar arrangementen en fruitdranken formules. Voor kleine of grote evenementen kunt u bij PartyFlavours professionele mobiele cocktailbars inhuren. Optioneel inclusief cocktailcatering en professionele cocktailshakers.

Drankencatering

Bij drankencatering heeft u als organisator een tweetal opties:

Ofwel wij factureren dranken op nacalculatie, ofwel u koopt de dranken af. Factureren op nacalculatie houdt in dat wij gedurende uw evenement alle genuttigde dranken tellen en na afloop wordt enkel de daadwerkelijk geschonken drank in rekening gebracht.

Bij de dranken op afkoop wordt van tevoren een vast bedrag afgesproken per gast, waarvoor uw gasten onbeperkt gebruik mogen maken van het aangeboden drankenassortiment. Tevens kan men naast het drankenassortiment afspreken dranken factureren op nacalculatie. De keuze die u maakt hangt af van bijvoorbeeld de duur, het tijdstip en de gelegenheid van uw festiviteit.

Fruit express

Heerlijke gezonde fruit cocktails op locatie laten bezorgen door PartyFlavours Catering.

PartyFlavours Catering verzorgt een compleet assortiment aan heerlijke gezonde fruitshakes, smoothies, yogurt yoggies en exotische cocktails. Fruitcocktails worden vers bereid op locatie naar keuze in Nederland & Belgiƫ.

Party- en evenementencatering

Voor de organisatie van een mobiele bar en drankencatering tijdens uw beurs, feest of evenement kunt u gebruik maken van goed opgeleid barpersoneel van PartyFlavours Entertainment.

Ervaringsgebieden PartyFlavours Entertainment

  • VIP-catering
  • Commerciële catering
  • Catering op eigen locatie
  • Publiekscatering
  • Cast-, crew- en artiestencatering
  • Catering op willekeurige locaties

Freelance barpersoneel


Meer weten?

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken. Neem dan vrijblijvend contact op met de onderstaande gegevens. U kunt ook gebruik maken van het online contactformulier.